Advocaat Oldambt

Oldambt is een relatief nieuwe gemeente in het Oosten van Groningen. De gemeente is ontstaan uit een fusie van de gemeente Scheemda, Winschoten en Reiderland in 2010. De samenvoeging heeft ervoor gezorgd dat deze gemeente nu zo’n 40.000 inwoners telt. De fusie van de gemeenten is niet zonder slag of stoot gegaan. Uiteindelijk heeft de provincie Groningen een te grote druk gelegd op de gemeentes om te fuseren, zodat het bezwaar dat gemaakt werd tegen de fusie nutteloos bleek.

Omdat Oldambt in het uiterste Noord-Oosten van Nederland ligt hebben veel bedrijven die zich hier hebben gevestigd net zoveel Duitse als Nederlandse afnemers. De meeste bedrijven die zich hebben gevestigd in Oldambt zijn boerenbedrijven.

Rechtshulp Oldambt

Pro deo advocaat inschakelenAdvocatenkantoren zijn weinig te vinden in de gemeente Oldambt. Toch heeft advocaatinschakelen.nl ook advocaten binnen het netwerk die zich in deze regio hebben gevestigd. Wilt u contact met een gespecialiseerde advocaat bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend een offerte op en krijg direct contact met een advocaat in de buurt van Oldambt.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
Advocaatinschakelen.nl - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052