No cure no pay

Advocaatinschakelen-vergoedingZoals de naam al doet vermoeden hoeft u alleen de kosten van de advocaat te betalen als u een rechtszaak heeft gewonnen. Tot voor kort was dit afreken model niet mogelijk. Vanaf 2014 is het mogelijk om dit model bij letselschade zaken wel toe te passen. Voor andere rechtsvormen is dit nog steeds niet mogelijk, u kunt wel recht op een toevoeging.

Voordelen voor u

Wanneer u kiest voor een no cure no pay constructie geniet u van een aantal voordelen. Zoals hierboven al staat vermeldt is het grootste voordeel dat u alleen hoeft te betalen voor een advocaat als hij/zij de zaak voor u wint. Het advocatenkantoor zal logischerwijs nog meer doen om de zaak te winnen, waardoor de kans op een succesvol verloop in de rechtszaak zal toenemen. Uit onderzoek is gebleken dat de vergoeding in de meeste gevallen hoger uitpakt dan in andere gevallen.

Alleen maar voordelen?

Uiteraard zijn er ook nadelen verbonden aan de no cure no pay constructie. Zo is het bedrag dat u dient te betalen wanneer de zaak wordt gewonnen velen malen hoger wanneer u zelf de kosten van een advocaat betaald. Een belangrijke overweging om toch te kiezen voor een no cure no pay basis is simpelweg door het feit dat u geen risico loopt tijdens een letselschade zaak. Geen slapeloze nachten waarin u zich zorgen maakt over de uiteindelijke uitslag van de rechter.

Pro deo advocaat inschakelenIn contact komen?

Wilt u in contact komen met een van de aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472