Overheid

Advocaatinschakelen-arbeidsrechtDe overheid speelt een belangrijke rol in de algehele kwaliteit van het rechtssysteem van Nederland. Ook transparantie en het recht voor iedereen te garanderen zijn belangrijke pijlers waar de Rijksoverheid op aan stuurd. We hebben voor u de belangrijkste organisaties op een rijtje gezet zodat u een idee heeft waar u terecht kunt met juridische vragen.

Orde van Advocaten

De Orde van Advocaten zorgt ervoor dat iedereen die een juridisch geschil heeft een advocaat krijgt die staat ingeschreven en vermeldt in de database. Op deze manier moet de Orde ervoor zorgen dat de kwaliteit van Advocaten naar behoren is. Meer taken van de Orde van Advocaten kunt u hier vinden.

Financiele ondersteuning bij juridische zaken?
Neem vrijblijvend contact op!>
 • Snel in contact met specialisten
 • Ook op pro deo basis
 • Ook op no cure no pay basis
 • Eerste contact altijd vrijblijvend
 • Lagere inkomens hebben ┬árecht op rechtshulp van de overheid

  Raad van Rechtsbijstand

  Niet iedere Nederland is even vermogend om de kosten van een advocaat te kunnen betalen. Om toch uw gelijk te kunnen krijgen is er een speciale raad in het leven geroepen die de aanvragen van minder vermogende Nederland beoordeeld. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan kan de persoon in kwestie rekenen op een rechtsbijstand ook wel toevoeging genoemd.

  Advocaatinschakelen.nl

  Pro deo advocaat inschakelenWij van Advocaatinschakelen.nl vinden het belangrijk dat u als burger de kans krijgt om een rechtszaak aan te vechten of er zelf een te beginnen. Wij hebben daarom een aantal advocaten die zowel op pro-deo basis dan wel met een no cure no pay constructie werken. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl. Dit kunt u heel eenvoudig doen door het contact formulier naar volledigheid in te vullen. Wij zullen vervolgens de aanvraag controleren en zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken.

  Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
  Direct contact?
  Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
  >
  AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472