Orde van Advocaten

Advocaatinschakelen-overeenkomstBent u opzoek naar uw recht en heeft u een advocaat nodig? De Orde van Nederlandse advocaten heeft de taak om ervoor te zorgen dat iedereen die verzeild is geraakt in een juridisch geschil kan rekenen op rechtsbijstand van een advocaat. Zij zorgen er in feiten voor dat u de juiste advocaat krijgt voor uw zitting, dan wel een advocaat die het recht heeft zich zo te noemen.

Database

De orde heeft een speciale zoekmachine waarin alle ingeschreven advocaten van Nederland staan vermeldt. Wanneer de naam van een individuele advocaat niet staat genoemd in deze database kunt u ervan uitgaan dat deze persoon niet bevoegd is om u te assisteren tijdens een zitting.

Opleiding voor advocaten

Een andere belangrijke taak van de Orde van Advocaten is om ervoor te zorgen dat de algehele kwaliteit van de advocaten naar behoren is. Dit doet de orde onder andere door het niveau van cursussen en andere manieren waarop advocaten zijn haar kennis kan verbreden te beoordelen.

Pro deo advocaat inschakelen

Advocaten van ons

Advocaatinschakelen.nl werkt uiteraard alleen samen met advocaten die staan ingeschreven bij de Orde van Advocaten. U kunt dan ook altijd rekenen op advocaten die integer, onafhankelijk, betrouwbaar en vooral eerlijk naar de rechtszaak kijken.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472