Arbeidsrecht advocaat nodig?

Bedrijfsongeval-juridisch adviesHet arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen werkgever en werknemer. Binnen dit rechtsgebied worden de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst besproken. Onder andere de rechten en plichten van beide partijen worden binnen dit hoofdstuk van het Nederlands recht behandeld. Denk hierbij vooral aan onderwerpen als hoe lang duurt een proefperiode en wanneer kan je als werknemer ontslagen worden. Ook zaken als het niet uitkeren van loon en maatregelen in verband met langdurige ziekte zijn in dit rechtsgebied terug te vinden.

bedrijfsongeval-wat-nuWerkgever

Als werkgever wilt u het liefst al uw werknemers die u heeft aangenomen in dienst houden, maar het kan om verschillende redenen voorkomen dat u genoodzaakt bent om iemand te ontslaan. Een vraag die bij veel ondernemers speelt, is wanneer u een werknemer mag ontslaan en welke procedure u daarvoor moet uitvoeren. Meer over de rechten en plichten van de werkgever zijn hier terug te vinden.

Werknemer

Als werknemer liggen de zaken binnen het arbeidsrecht anders. Zo kan het om verschillende redenen voorkomen dat u onterecht wordt ontslagen door uw werkgever, of een bepaalde vergoeding niet ontvangt. Wilt u meer weten over de verschillende stappen en procedures die u als werknemer moet uitvoeren om een ontslag of ander geval aan te vechten? De rechten en plichten van de werknemer omtrent het Arbeidsrecht zijn hier terug te vinden.

Pro deo advocaat inschakelenAdvocaatinschakelen.nl

Wij zijn een bemiddelingsbureau dat de juiste advocaten koppelt naar aanleiding van uw klacht. Dit doen wij voor zowel werknemers als werkgevers. Wilt u meer weten over de precieze werkwijze van Advocaatinschakelen.nl of wilt u direct contact voor een afspraak? Vul het contactformulier in voor vrijblijvend advies.

Waarom advocaatinschakelen.nl?
Binnen 24 u reactie
Advocaatinschakelen.nl is elke dag bezig om uw aanvragen te koppelen aan de juiste advocaat. Omdat ons netwerk zich verspreid door heel Nederland vindt u altijd hulp in de buurt!
Lees meer
Vrijblijvend en deskundig advies
Het eerste contact met uw advocaat is ten allen tijden vrijblijvend. Al onze advocaten zijn gespecialiseerd en daarom perfect geschikt in uw situatie.
Lees meer
U bent niet de enige
Meer mensen vonden juridische hulp via advocaatinschakelen.nl door het formulier in te vullen op de homepagina en gekoppeld te worden aan een van onze specialisten.
Lees meer
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472