Werknemer

Advocaatinschakelen-agressieKunnen u en uw werkgever niet meer samen door een deur? En bent u door deze reden ontslagen? Wij van Advocaatinschakelen.nl willen u graag helpen bij het halen van uw gelijk.  Het kan een verstoorde arbeidsrelatie zijn die u uw baan heeft gekost, maar ook het niet uitbetalen van uw salaris is een onderwerp waar u ons voor kunt inschakelen.

Verstoorde arbeidsrelatie

Vaak gebruiken werkgevers ‘’een verstoorde arbeidsrelatie met de werknemer’’ als ontslagreden. In veel gevallen betreft het niet meer dan een conflict die door de werkgever is opgeblazen. Om dit standpunt in te nemen moet de werkgever echt een goede reden hebben. Het UWV zal alle zaken opnemen in haar besluit om te onderzoeken of er echt sprake is van een verstoorde arbeidsrelatie. De werkgever moet een aantal dingen kunnen aantonen namelijk: is er daadwerkelijk sprake van een verstoring, Is deze verstoring ernstig en duurzaam en tot slot is de schade niet meer te herstellen. De werkgever moet een hoop bewijzen waardoor de regel vaak niet opgaat.

Rechtshulp nodig als werknemer?
Neem direct contact op!>
 • Snel in contact met specialisten
 • U staat vaak in uw recht
 • Snel weten wat uw rechten zijn
 • Eerste contact altijd vrijblijvend
 • Lagere inkomens hebben recht op rechtshulp van de overheid

  advocaatinschakelen-legeportemonnee

  Loon niet betaald

  Wanneer je voor een baas werkt wil je uiteraard ook worden beloond voor de werkzaamheden die je uitvoert. Om allerlei redenen kan uw werkgever besluiten om uw salaris niet meer te betalen. Voordat u contact opneemt met ons hebben we hieronder een aantal tips die u kunt uitvoeren om uw salaris toch te krijgen. Ten eerste kan het natuurlijk voorkomen dat uw werkgever vergeten is uw loon over te maken. Informeer uw werkgever daarom eerst en stuur hem eventueel een reminder. Wanneer ook deze pogingen tot niets leiden zijn er nog twee mogelijkheden over namelijk een aanmaning en het opzoeken van een advocaat. Vraag via het onderstaande formulier een advocaat aanvraag aan die wordt gecontroleerd door een van de medewerkers van Advocaatinschakelen.nl. De aangesloten specialisten zullen u zo spoedig mogelijk helpen bij het oplossen van problemen tussen u en uw werkgever.

  Pro deo advocaat inschakelenRechtszaak aanspannen tegen werkgever?

  Het kan voorkomen dat al uw goede bedoelingen om het probleem intern op te lossen tot niets hebben geleidt.  Voordat u een rechtszaak aanspant tegen uw werkgever moet u antwoord kunnen geven op de  volgende vraag: wilt u in de toekomst bij dit bedrijf blijven werken? Wanneer het antwoord ja is zal een rechtszaak niet de gewenste oplossing zijn, in deze gevallen is een mediator vele malen slimmer en uiteindelijk goedkoper. Heeft u nog steeds geen salaris ontvangen of blijft de relatie met uw werkgever belemmerd? Dan is het aanspannen van een rechtszaak de laatste optie die u kunt inzetten. De aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl willen u van dienst zijn tijdens deze procedure.

  Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
  Direct contact?
  Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
  >
  AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472