Rechtszaak tegen werkgever

Advocaatinschakelen-rechtenEr zijn altijd situaties te bedenken waarbij de werknemer en de werkgever er onderling niet uit kunnen komen. Voor dit soort gevallen is er maar een uitweg mogelijk, namelijk door er een rechtszaak van te maken. Door het vele papierwerk en de taal die gesproken wordt onder advocaten is het zelf leiden van een zaak onbegonnen werk. U ziet binnen de kortste keren door de bomen het bos niet meer. Wij van Advocaatinschakelen.nl willen dit voorkomen en bieden daarom onze diensten aan. De bij ons aangesloten advocaten begeleiden u het gehele proces.

Wel of niet procederen?

Een van de grote vragen voordat u een rechtszaak tegen uw werkgever wilt starten is de kans op slagen en het belang dat u hierbij heeft. Wilt u in de toekomst nog bij dit bedrijf werken? Dan raden we u niet aan om een rechtszaak te starten. Wanneer u geen verdere belangen heeft met de organisatie kan er gekeken worden naar de slagingskans van deze zaak. Dit laatste zullen wij voor onze rekening nemen. We zullen onder andere kijken naar soortgelijke zaken en naar het bewijsmateriaal dat we kunnen verzamelen voor deze zaak. Wanneer dit allemaal in uw voorkeur is, zal worden overgegaan op procederen.

Juridisch lijden

Een term die u niet zo heel vaak hoort is juridisch lijden. Met deze term wordt bedoeld dat u als werknemer geen invloed meer heeft op de zaak aangezien deze is voorgelegd aan een kantonrechter. De lange periodes in onzekerheid zitten worden bestempeld met de term juridisch lijden. De advocaten in ons netwerk waarschuwen alle cliënten voor dit gevaar voordat ze uiteindelijk er een zaak van maken.

Pro deo advocaat inschakelenEen proces kost geld

Een rechtszaak kost geld dat u in veel gevallen geheel zelf moet bekostigen. Wel zijn er mogelijkheden voor mensen die niet in staat zijn om een proces te betalen. Wilt u meer weten over het bedrag dat u kunt ontvangen als mogelijke subsidie? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472