DwangbevelDwangbevel

Heeft er onterecht een huiszoeking plaatsgevonden in uw woning en zijn eigendommen meegenomen door het desbetreffende overheidsorgaan? In deze unieke gevallen bent u bij Advocaatinschakelen.nl aan het juiste adres. Hieronder bespreken we de verschillende regels en voorwaarden waaraan de desbetreffende overheidsinstelling zich moet houden.

Schade claimenDwangbevel kost u geld

Niet alleen is een dwangbevel een onplezierige gebeurtenis dat uw imago in uw buurt kan aantasten, maar het is ook een kostbare aangelegenheid. Zo zal de desbetreffende overheidsinstelling extra geld in rekening brengen voor het dwangbevel.

Informatie op het dwangbevel

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij een deurwaarder aan te pas moet komen, dan is het altijd handig om te weten welke informatie op het bevel moet staan. Zo moet op het bevel staan om welk misdrijf of overtreding het gaat.

Pro deo advocaat inschakelenMeer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over een dwangbevel in het algemeen? Stel gerust uw vraag en vul direct uw gegevens in het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en selecteren de meest geschikte advocaat..

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472