hoofdpijnWoz-waarde aanvechten

Bent u niet tevreden met de WOZ-waarde die door de gemeente is berekend? Wij kunnen u wellicht helpen met het aanvechten van uw WOZ-waarde bij u desbetreffende gemeente wanneer deze te hoog of te laag is. Wij begeleiden en adviseren u over de verschillende stappen die u moet ondernemen tegen uw gemeente.

Eerste stap aanvechten WOZ-waarde

Een van de eerste stappen die u zelf kunt nemen om te bekijken of de WOZ-waarde van uw woning op de juiste manier is berekend, is de bijgeleverde beschrijving te analyseren. Op welke wijze is de berekening tot stand gekomen en welke factoren zijn bepalend geweest voor de verandering van de waarde in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder?

Een andere manier om te bekijken of de waarde van uw woning op de juiste manier is berekend, is door een opgave van een soortgelijke woning in de buurt op te vragen. In veel gevallen bepaalt de gemeente de WOZ-waarde aan de hand van soortgelijke woningen. Wanneer veel woningen in uw buurt bijvoorbeeld verkocht zijn, kan dit duiden op een prettige woonomgeving waardoor de woning meer waard kan worden. Wanneer u er niet helemaal uit komt dan helpen wij u uiteraard graag.

Pro deo advocaat inschakelenWat kunnen wij doen?

Zoals gezegd helpen de aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl u bij het uitzoeken van de correctheid van de WOZ-waarde en natuurlijk bij het aanvechten van deze waarde. De advocaten helpen u bij het opstellen van een goed bezwaarschrift dat aan alle eisen voldoet waarop gelet wordt door de gemeente. Door het contactformulier in te vullen, komt u direct in contact met een van onze aangesloten advocaten.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472