Berekenenbedrijfsongeval-rekenmachine

Het berekenen van de totale schadevergoeding van de letselschade die u krijgt uitgekeerd is afhankelijk van een aantal factoren. Een van de belangrijkste onderdelen van de schadevergoeding is het verlies van verdienvermogen. Ook de kosten die u dient te maken om uw woning aan te passen, medische kosten, beschadigingen aan eigendommen en nog veel meer andere zaken kunnen de hoogte van de vergoeding beïnvloeden.

Verdien potentie weg

Door een ongeval kan het best voorkomen dat u uw huidige functie niet meer kunt bekleden of dat u minder lang kunt werken. U krijgt dan wel een uitkering, maar dit is niet afdoende om uw oude leven te leiden. Al dit soort zaken hebben invloed op potentiële kansen, bonussen, promotiekansen en andere carrière mogelijkheden. De leeftijd van u als persoon en het aantal werkjaren bij een organisatie zullen een zeer belangrijke rol spelen in de totale waarde van de schadevergoeding. Dit wordt ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd. De aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl houden rekening met alle elementen die meespelen in het bepalen van dit bedrag.

Immaterieel gedeelte

Hierboven kwam voornamelijk het materiële gedeelte aanbod zoals het inkomen van een persoon en de gemaakte medische kosten. Een onderdeel dat wordt ondergewaardeerd is het immateriële gedeelte. Hieronder verstaan we schade die u tijdens en na het ongeval zult en heeft ervaren, dit kan onder andere pijn zijn, maar ook traumatische ervaringen en slapeloze nachten. Voor deze immateriële schade kunt u smartengeld ontvangen.

1413980_86105267Om het overzichtelijk te houden hebben we een lijstje gemaakt met algemene richtlijnen die meespelen in de hoogte van de schadevergoeding.

– de aard en de ernst van het letsel;
– genezingstijd van het leed;
– behandelingen voor uw gezondheid;
– de mate van invaliditeit;
– aansprakelijkheid kwestie;
– bewustzijn van de veroorzaker;
– predispositie (de aanleg voor mogelijke erfelijke aandoeningen).

Wat kunnen wij doen?

Pro deo advocaat inschakelenDe bij ons aangesloten advocaten bekijken zoals hierboven is genoemd alle elementen die invloed hebben op het te berekenen bedrag aan schadevergoedingen. Benieuwd wat een advocaat precies voor u kunnen betekenen in de procedure van een letselschadezaak? Neem direct contact op met ons en vul het contactformulier in.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472