No cure no pay

no cure no paySinds januari 2014 worden een hoop rechtsgebieden op basis van een no cure no pay basis uitgevoerd. Ook letselschade zaken worden op deze manier door advocaten.

Wat betekent het begrip?

Wanneer u ervoor kiest om een advocaat op basis van no cure no pay uit te keren zult u bij een gewonnen zaak een bepaald percentage moeten afdragen aan het advocatenbureau. Het mooie van dit concept is dat u bij een eventueel verlies niets kwijt bent aan de advocaat.

Gevaar van deze methode

In eerste instantie lijkt een zaak op basis van no cure no pay een verstandige keuze aangezien u niet kunt verliezen, maar het bedrag dat u bij winst moet uitkeren aan het advocatenbureau is vele malen hoger dan het uurloon van een advocaat en de bijkomende griffierechten. Vooral als benadeelde partij (slachtoffer) heeft u een relatief grote kans dat u de zaak zult winnen. De persoon die de schade veroorzaakt heeft moet veel verschillende zaken bewijzen aan de rechter dat automatisch de kans op een overwinning verkleind. Wilt u weten hoe groot de kans is dat u uw zaak wint? Neem contact op met de aangesloten advocaten van Advocaatinschakelen.nl en kom het in een persoonlijk gesprek te weten.

Pro deo advocaat inschakelenVoordelen no cure no pay

Wanneer u ervoor kiest om een zaak op basis van no cure no pay te doen, heeft u als voordeel dat u vooraf precies weet hoeveel u kwijt bent. Het percentage dat u met de advocaten heeft afgesproken blijft hoelang de zaak ook zal duren van kracht. We raden u bij zeer complexe zaken aan om te kiezen voor deze manier van betalen.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472