Goedkoop scheiden

Advocaatinschakelen-goedkoop-scheidenOp internet worden verschillende scheidingen voor een laag bedrag aangeboden. Ze doen u beweren dat het voor een paar honderd euro gerealiseerd kan worden. Uiteraard is het mogelijk om voor dit bedrag een scheiding aan te vragen, maar de gevolgen voor uw familie, kinderen en andere naasten kunnen enorm zijn. Een scheiding is een van de meest ingrijpende beslissingen in uw leven. Wij stellen u dan ook de volgende vraag: ‘‘moet een van de belangrijkste momenten van uw leven zo goedkoop mogelijk worden afgehandeld?’’.

Wij leggen alles vast

Tijdens het proces dat u wilt gaan scheiden van uw partner kunnen de emoties hoog oplopen. Mede door deze reden raden we aan om alles schriftelijk vastleggen door een van onze advocaten. Dit betreft de verdeling van materiële zaken zoals wie krijgt de bank en wie de televisie tot de voogdij van uw kinderen. Ieder detail is van onschatbare waarde voor de rechten die u heeft na afloop van een scheiding.

advocaatinschakelen-legeportemonnee

Goedkoop is duurkoop

Het is verleidelijk om te denken dat een snelle scheiding en vooral goedkope scheiding u veel voordelen opleveren. In de meeste gevallen zijn mensen die gekozen hebben voor een goedkope scheiding op termijn meer geld kwijt. Wanneer bijvoorbeeld de verdeling van bezittingen niet goed is vastgelegd stapelen de kosten zich na de scheiding enorm op. Is er geen evenredige verdeling gemaakt van de goederen? In dit geval kan de persoon die het merendeel van de goederen en bezittingen bezit rekenen op een belastingaanslag van 30% die door de Belastingdienst zal worden opgelegd.

Veel te verliezen

Ook andere zaken zoals een hypotheekrenteaftrek, erfenis en de voogdij moeten goed geregeld zijn wanneer u gaat scheiden van uw partner. Wanneer u of uw ex-partner te overlijden komt kan het voorkomen dat u de hypotheekrenteaftrek op het woonhuis verliest. Deze is destijds onder bepaalde voorwaarden aan u of uw partner verleend. Neem voor al deze zaken contact op met een notaris die het in een rechtsgeldige testament laat plaatsen. Wij van Advocaatinschakelen.nl kunnen u ook adviseren om bepaalde bepalingen expliciet in het testament te zetten van u en uw partner.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472