Mediation

Advocaatinschakelen-mediationU en uw partner hebben besloten dat jullie van elkaar willen scheiden, maar de exacte manier waarop jullie willen scheiden is nog bekend. U kunt ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen, maar het is ook mogelijk om doormiddel van een mediation de scheiding af te wikkelen. Uit onze ervaring blijkt dat het in veel gevallen erg goed werkt om de scheiding met behulp van een mediator te regelen. Eventuele conflicten worden op deze manier opgelost, waardoor u een duur proces bespaart blijft.

Wat betekent mediation?

Zoals hierboven al is aangegeven wordt bij mediation de scheiding tussen u en uw partner geregeld, de onafhankelijke derde partij de mediator zal de verschillende stappen met u beide doorlopen. Een mediator is opgeleid om emotie en gevoel tijdens een scheiding bij beide personen te managen. Door het volgen van de juiste procedure komen alle thema’s aanbod die tijdens een scheiding belangrijk zijn.

Advocaatinschakelen-vergoeding

Voordelen mediation

Een van de belangrijkste voordelen waar u met een mediation van profiteert is dat er gezocht wordt naar een win-win situatie. Wanneer er een goede oplossing is bedacht kunnen u en uw partner na de scheiding als vrienden verder, wat anders wellicht niet zou kunnen. Het inschakelen van een mediator heeft als voordeel dat u in plaats van twee advocaten nu slechts een persoon hoeft te betalen die qua uursalaris ook goedkoper zal zijn. Een ander groot verschil is dat veel verzekeraars de kosten voor het inschakelen van een mediator voor een groot gedeelte vergoeden.

Rol van ons

Naast een hoop verschillende advocaten kan u bij Advocaatinschakelen.nl ook terecht voor mediation. Wij zoeken de mediator die het beste past bij uw situatie. Laat niets aan het voorval over en neem direct contact op met een van onze medewerkers.

 

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472