immigratieImmigratie

Het kan om verschillende redenen voorkomen dat u wilt immigreren naar Nederland of bent geïmmigreerd. Zo kan het om beroeps, politieke, economische, familiare en oorlog oorzaken zijn dat u moet immigreren naar Nederland. Om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning dan wel het Nederlanderschap zijn een aantal voorwaarden vereist die hieronder worden besproken.

EuropaKomt u uit Europa

Komt u uit een Europees land dan gelden weer andere regels dan voor mensen buiten de grenzen van de Europese Unie. In principe gelden in Nederland de regels van de Europese unie die het immigreren gemakkelijker maken. Zo heeft u voor een tijdelijk verblijf geen verblijfsvergunning nodig, maar voor een periode van meer dan 3 maanden moet u zich inschrijven bij de desbetreffende gemeente waar u wilt wonen. Voor meer informatie over de precieze procedure is het verstandig om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zullen samen met u kijken naar de verschillende regels en de voorwaarden die gelden om het Nederlanderschap te verkrijgen.

Pro deo advocaat inschakelenBuiten de EU?

Komt u uit een land die niet lid is van de Europese unie? In dit geval gelden andere regels wat betreft het leven en werken in Nederland. Het internationaal recht wat betreft immigratie zal in deze gevallen van toepassing zijn. Het is een vrij complexe wetgeving, waardoor het verstandiger is om de regels en voorwaarden aan de hand van een persoonlijk gesprek door te nemen. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Vreemdelingenrecht
Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
AdvocaatInschakelen.nl - Piet Mondriaanlaan 12 - 3812GV - Amersfoort - KvK-Nr: 63672472