Advocaat Den Haag

Den Haag (‘s Gravenhage) is, na Amsterdam en Rotterdam, de grootste gemeente van Nederland. De gemeente heeft maar liefst 510.000 inwoners. Den Haag staat bekend om de vestiging van de Nederlandse regering en het parlement. Daarnaast is ‘s Gravenhage de residentie van het koninklijk huis. Ook Europees gezien speelt Den Haag een grote rol, omdat zowel het internationaal gerechtshof als het Internationaal strafhof zich er bevindt.

Omdat Den Haag internationaal gezien goed op de kaart staat wat betreft juridische zaken, is het voor vele advocatenkantoren een geschikte plaats om zich te vestigen. Er wonen veel mensen in Den Haag en vele overheidsinstanties hebben zich er gevestigd. Dit zorgt ervoor dat er voor bijvoorbeeld arbeidsrecht advocaten genoeg te doen is. Daarnaast is er een grote gevangenis aanwezig in Scheveningen, wat deel uit maakt van de gemeente Den Haag. Mede hierom hebben ook een keur aan strafrecht advocaten zich gevestigd in ‘s Gravenhage.

Rechtshulp Den Haag

Pro deo advocaat inschakelenLoopt u als inwoner van- of als ondernemer in Den Haag tegen een juridisch probleem aan? Neem dan direct contact op met Advocaatinschakelen.nl. Wij brengen u in contact met een geschikte advocaat bij u in de buurt.

Letselschade?
  • Advies op maat
  • Direct contact met een specialist
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledige juridische ondersteuning
Direct contact?
Wacht niet langer, zoek juridische hulp bij letselschade. Neem contact op
>
Advocaatinschakelen.nl - Venestraat 48 - 3861 BX Nijkerk - KvK-Nr: 54552052